CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 November, 2009

akhirnya....

Alhamdulillah,aku telah selamat melahirkan seorang puteri,
Khalisah Nur Ilhani binti Haris pada 16 Nov. 2009 (Isnin)jam 1.31 petang@ Hospital Teluk Intan dgn berat 2.46kg.

insyaallah,aku berpantang di kampung dgn jayanya.

gambar akan diupload kemudian ya..lambat beno nak nunggunya...

13 November, 2009

gaya juara dunia

hehhe...
sebelum aku bercuti,layanlah gambar ahli KMK PNM yg berjaya menjadi johan dan mewakili PNM ke pertandingan KMK peringkat kementerian..


dengan tajuk....

kesukaran mengesan bahan monograf di rak terbuka Malaysiana melalui pencarian dari OPAC.




08 November, 2009

detik menghitung hari...

sedar tak sedar,udah nak masuk 38w aku dan usia kandungan ni..
macam2 dugaan,pengalaman dan rintangan yg adakalanya mmg menguji kesabaran,ketabahan serta keimanan kita sebagai manusia..

kali ni,aku rasa sedikit messy mengatur schedule sebab kna sesuaikan appointment HKL dan klinik..kengkadang,dlm 1 hari,2,2 tempat aku kna gi..tu tak masuk appointment keloid aku,klinik plastic surgery...ohhh...

aku akan mula bercuti bermula 13hb hinggalah ke tarikh edd aku pada 24/25hb sebelum raya tu..dan,yg paling pasti,aku tak mungkin bisa menikmati sup daging,sup ekor,lemang,lemang dan sebagainya sewaktu berpantang...

disaat2 begini,aku sering mohon agar dipermudahkan segala2nya.harapan aku juga, moga kami (ibu & bakal anak) dikurniakan kesejahteraan dan kesihatan utk menempuh hari2 mendatang.

kepada kawan2,aku menyusun 10 jari..mohon ampun dan maap sekiranya ada perkataan dan perbuatan yg telah menyinggung persaan kalian sewaktu kita bersama,tak kiralah sama ada aku sedari ataupun tak..