CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

07 Ogos, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON

SYARAT2nya:
1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.UDAH
2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.UDAH
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon.UDAH
4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.UDAH
4. Tinggalkan link anda.UDAH JUGER!
5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..UDAH..

ok..sungguh teruja kan?inilah dia gambar kami berpakaian sedondon yang paling saya suka..

Nama saya : NORHASLIZA HJ. MOHD RAZALI
Nama suami : HARIS AHMED SIAM
Tema baju raya tahun lepas 2008 : MAROON
Tema baju raya tahun ini 2009: UNGU


iburikazz,
kalau ikutkan sejak awal kami kahwin lagi (2004),husband dah suka & suruh pakai
sedondon..dan tetiap kali itulah kami akan tangkap gambar sebagai kenangan dan diframekan dirumah.nantilah kalu ader mase,aku publishkan semua gambo yg berdondon2 tu..pada aku,cuma unik gambar yg maroon ni..mmg nostalgic habis..yelah..sebab..
.
.
.
.
.


3,3 mahkluk Allah ni,sebenarnya,belum mandi lagi..huhuuuu!!!

5 komentar:

kakcikseroja berkata...

belom mandi dah bergambo???

patut la macam ada bauuuuu jeeeeee.... :)

ayang berkata...

haha gaya cam dah nak beraya sakan.. rupanya xmandi lagi?? hehehe lawak r

tasikmerah berkata...

aku pun plan buat baju kaler ungu tahun nih. he he.

:)

@LiYaNNuaR berkata...

patot la ada bauuuuuu... hehehe

Munirah Abd berkata...

belom mandi???

amik gambar belum mandi??

hahaha unik unik...

sempoiiiii.. :D