CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Julai, 2009

JAUH ITU DEKAT...

Saya yang mentel (org jawa saja yg tahu...) selalu bertanya pada husband,
abang sayang saya tak?
suami plak..kalu depan anak,dalam telefon..dia selalu berdalih..seolah malu menyatakan 'kecintaannya' kepada saya
u rasa?
abang..jawabla..sayanggg saya ke takkkkkkkk?
erm.. jawab dia

pertanyaan saya terus dibiarkan ternganga.saya pasti saya tak memerlukan jawapan kerana kekadang,soalan dan luahan..sukar dibezakan.
ada ketikanya,senyum,duka,ceria.acapkali muram,derita ataupun airmata. Anehnya,husband tetap bersama saya.
Kadang tegurannya tajam,menikam..saya sedikit pedih.Namun,jauh disudut hati,terpujuk jua..semuanya kerna dia sayang pada saya. Pernah juga belaian dan manjanya melekakan..mujur hati sering diingatkan,husband adalah 'hadiah' Tuhan pada saya..

p/s: HANYA SEKADAR GAMBAR HIASAN..

5 komentar:

Shopaholic Mama berkata...

Hi Salam..

Betul betul betul tu!

kalau jawab, ermmm....
susah betul dia nak lafazkan but we know they actually do lah kan!

Kay berkata...

dulu sy pernah bertanyakan soalan2 ini.
tp sekarang tidak lagi.. mungkin sejak 4 thn yg lalu.. tidak lagi..
;)

Nur berkata...

salam perkenalan..
mmg lelaki susah nk cakap kot..my hubby pun jenis gitu gak.

bdw, you've been tagged!sila la buat yer..

Aleyn berkata...

Hubby memang sukar menyatakan cinta, namun belaiannyer menjelaskan segalanyer...

Salam Perkenalan

ina berkata...

yup betul..kadangkala tindakan sudah cukup membuktikan perasaan sayang

moga kekal bahagia hingga akhirat....