CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Jun, 2009

Trip to Cameron Highlands

Assalamualaikum,dah lama tak bersiaran kan?
aku dan kwn2 baru balik kursus inventori selama 3 hari selaku Lembaga Pemeriksa Aset Alih Kerajaan yg dilantik jabatan.





Duk kat Star Regency,Brincang.hotelya not so- so..tambah2 lagi bab makanan,kemut nak mampus..tak sedap...hehhee...betui,seme peserta kata gitew,ok?bkn aku sorang..

Pergh,sungguh mengujakan...

Aku mabuk pegi dan balik ke CH.Ikut Tapah weh,bkn Simpang Pulai..nilah kali ke berapa ntah aku g CH,aku pun tak pasti.last aku gi masa keje kat maktab KB dulu..mase ngandungkan Ilman 3 bln..nipun sama..penin giles...







shopping?takde maknanya..
aku rasa sepanjang 3 hari,tiap2 hari hujan dan tiap2 hari ada kelas..tambah plak bas PNM takder nak bawak kami jalan2..maka,terperuklah kami dibilik..

hehehe...semua tu kalu muka aku masam,korang sedia maklumla..muka org mabuk makan angin...

4 komentar:

ummumishkah berkata...

terima kasih berkunjung ke blog kami... librarian PNM yer.. selamat berkenalan!
ke CH yer.. kami pun weekend kat sana.. kat strawberry park..

adamafnan berkata...

kak..gambo yg 1st tuh..eleh..kaver2 peyut plak..:D

zai@umiaiman berkata...

sy klau gi situ pun kompom mabuk gak...nak nak plak klau perut penuh..

Mysunshine Gift Shop berkata...

tima kasih sudi singgah blog mysunshine gift shop

x join contest kami? ada masa lagi malam nie closing 12 midnite 8 july.. ^_^

zar