CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Mei, 2009

kemalasan melanda

entah kenapa ya?
blog aku apatah lagi blog ilman dah lama tak diupdate.

haris awai2 lagi dah malas nak manage blog ilman tu..bab edit2 mengedit gambo serah..kalu posting..mintak mahap..

aku hari ni keje sampai jam 7pm.esok free,ada hati nak ke carboot sale (pasar tani) kat stadium tp haris macam malas jugak..(ape kena kami nih???)isnin kena participate kat karnival ilmu@MAMPU pulak as wakil PNM bukak booth kat
situ...arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

btw,bang..i ucap terima kasih dan muahhhhhhh byk2 sebab u belikan i handbag sembonia tu...walopun nak beli BONIA kita tak mampu,itupun jadilah bang...

i lap u so much,bang!!( dapat kasut croc's macam kat bawah nie..lagi i syg kat u..)


upppssssssssss..terlebih sudah!!

3 komentar:

kda berkata...

waa....besnyer dpt adiah dr asben...interprem ler gambo kasut n hbag tu...ble kda tengok..e.jelesnyer...heehe

SofieSofika berkata...

amboi2..dah dapat beg..nak kasut plak..Tp mmg patut pun haris kasik ko kasut plak..baru la lengkap kan...

Mohd Ahmad Ferk berkata...

ala..
kasut tu kalau beli 2 dapat lagi murah..
hehehe!
saya rasa cam mau beli pon ade..
ehem²..