CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 April, 2009

Untuk ulat bulu..eh silap,ulat buku!!!

Apa yang ditunggu si pencinta buku pada April ini?

jawabnya ada 2.
1) Hari Buku dan Hakcipta Sedunia
2) Pesta Buku Antarabangsa


Berduyun- duyun masyarakat ke PWTC,tak kiralah menengok, membeli mahupun meninjau rega dan buku yg disukai..terpulang pada kita,tepuk dada,tanya selera...

anak pun sejak bln mac dah bertanya,mama..bila kita nak gi book fair mama..nak beli buku..heheheh..dasar anak pustakawan!!!

jom kita ramai2!!jgn lupa kunjungi booth PNM ya..

5 komentar:

2009-LRC berkata...

salam has...

book fair tu sampai bila ekkk????
ni sabtu byk org order ayam... ahad bole gi kan?

IdzaRis79 berkata...

kak dd,
17-26hb...

i tak duty kat booth tp kna buat book selection mase first day tu...

i like!!

neezareef berkata...

hai..mekaseh singgah blog sy..

Ummibatrisya berkata...

salam kenalan,

ummi bukan orang perak, orang kedah tapi keje kat perak dan mungkin akan dok perak sampai tua sebab dah beli segala-galanya di sini

itulah, pelik jugak kalau nak diingatkan, dulu sekolah kat sini, ingat tak datang perak lagi dah tapi bila keje, dapat keje kat sini, agaknya perak ni memang tempat yang paling sesuai untuk ummi

anak-anak pun dah jadi anak perak :)

perak kat mana?

Mak Su berkata...

mmg minat buku :)