CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 April, 2009

DJ Lemon Rosemary Chicken



heheehe...

minggu lepas,aku ada niat nak belanja staff2 aku sebab aku ada 'hajat' yg dah disempurnakan. aku order Lemon Rosemary Chicken yg dok org tergila2 tu..aku order melalui internet jer,snang dan mudah. COD plak tu...

aku tgk punyala menggiurkan ayam dia.tgk jelah gambo kat atas nih..aku order 2 ekor untuk budak2 ni...1/2 ekor aku bawak balik kg sebab aku nk tgk abah yg keseorangan sebab mak takder,mak balik jaga nenek kat kampung..

punyala asik kami mkn..dengan penuh kusyuk dan tawaduknya..tapi tokleh snap gamba mase kami tgh melantak..merbahaya u...yg boleh dipamerkan kat sini,hanya gambar ayam tu saja..

bukan nak bodek,tp mmg kenyataan.ayamnya lembut,terasa ayam,kentang dan carrotnya.
teksturnya mmg nampak halus,rasanya apatah lagi..sepupu aku kat kg pun,dia cakap,kalu dekat..dah lama aku order...

hehhehe,timer kasih pd kak dd n abg jaz yg sudi mengantor RLC ni ke opis teman yer..
husband kata mula2 tu..za,mahaila..knapa beli?
tapi,bila dia dah rasa..barulah dia kat...puas hati dgn kualitinya...

kak dd,nanti kita order lagi ya...korang tgk apa pengakhiran kepada ayam kak dd & abg jaz yg telah dikerjakan oleh kami...




13 komentar:

kda berkata...

iza, nak la oder gak...org mengandung teliur nih...oder mcmn n kt mn??

sapiah hussien berkata...

Ish..ish..awal pagi ni, rasa laparlah pulak.. :)

kuIna Jentayutiara berkata...

baru nk g tempek menumpang rupanya dah abis...

order lg yer...

Mak Su berkata...

wow! montok dan gebu ayamnya

UmmiRosma berkata...

mm...looks yummy. Berapa harga seekor kalo kat sana dear? Rasa nak oredr jugak le...hheee macamle Brunei ni kat sebelah je...

zai@umiaiman berkata...

ramai jugak yg dok beli ayam ni, tengok pun dah rs cm sedap.. ikss ikss , nk kena cuba order ni..

Mulan berkata...

ida,
salam.. sedap ker?? tapi takut tak habis lah.. besar sangat

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

nk sikit!!

::sYieQo:: berkata...

waaa...cmne nk order?

adamafnan berkata...

kak iza ku sayang,
ode ler untuk ku sekor jd ler..
;-)

ayangzzy.BLOGSPOT.COM berkata...

hai tengok pepagi ni terliur la plak..kat mana tu nak oder ni

mummYaeesh berkata...

teringin gak nak rasa!bpe uols??

kujanviva berkata...

alamak sedab pulak dgr cerita ada phn number nak call gak ah :D berapa harganya tu? ija2 hang ni betol lah membuatkan kujan rasa lapo :D