CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Mac, 2009

Mali Corner dan Earth Hour

hee hehehe...
semalam aku abis jer PTK, aku balik awai..(tak la awai sebenonya..jam 2.30ptg)sebab kunun2 nak baca buku utk exam khusus lak hari ni.

hari cam nak ujan,sedap gak tido nih..aku pun bantai zzz sampai nak dekat2 haris dan ilman balik sekolah.balik je derang, aku gorengkan kopok getey (lekor) utk 2 beranak ni..erm, habis!!!

pikir punya pikir,nak mkn apa mlm kang?aku suggest pada haris g makan kat mali corner since aku pnah tgk dalam warung kita di ASTRO. tiga beranak ni sesat barat wp dah pnah pegi tmn bunga raya dulu.

dah jumpa, haris cakap nak mkn nasik,aku lak mmg target nak mkn char kuew tiaw (CKT). Mujur bebaris tak panjang, maybe sebab awal lagi but parking mmg jauhla..menapakla kitaorg.

aku rasa CKT kat sini biasa jer, yg membuatnya sedap adalah kuahnya.tak pedas sgt...manis..ilman pun mkn rilex ajer..tp habisla 3 gelas air ais utk kami..haris tak habis,aku pun sama.nasik lemak dia nampak sedap gak..ayam cam ayam berempah gitu..tak pasti aku..






alhamdulillah, dah kenyang.kami pun balik..sampai dekat2 area umah, aku tgk kawasan pasar basah gelap.aku tanya kat haris..bang, dah earth hour awai ka?heheheheh...



ces, rupa2 nya melur, mawar dan rumah DBKL pun semua takdak api.orkid aku tak tau ada ka tak...geram jer, mujur lift ada..kalu tak,menapakla kami ke tingkat 19 tu..

ilman tido pakai pampers jer..panas kata dia..aku rilex while haris kipaskan ilman.

nota kaki: aku ada alasan apsal tak baca buku...
sebab takdak letrik!!!

5 komentar:

umiaiman berkata...

cian ilman.. tido lam panas.. km kat s alam ni pun tiap2 mlm panas w/pun lektrik ader

SofieSofika berkata...

alah hang tu iza..ada ajer alasan..ckp la hang mmg mls nak baca..kwang3x..

Big Mamma Bukhari berkata...

hi. .. tq sudi singgah di blog t ok.. slm perkenalan...

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

jgn lupe selamatkan bumi kite..sejam je earth hour. hehe!

fara-D berkata...

blackout tu rehearsal untuk earth hour kot? hehe