CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Disember, 2008

huhuuhu...gambo aku lagik..

Sepatutnya semalam aku dan haris register sbg student master FLP di UiTM.
Tp,kami dah ambik keputusan untuk tak smbung 1st degree kami untuk thn ni dan akan cuba dilain masa.sedih gak tp..takpa...maybe ada hikmahnya tu..

anyway,tatap la gambo aku yg takde kena mengena dgn perenggan awalan tadi..syok2 amik gambar mase tgk teater sinbad & tumpang amik gmbo jubah sepupu aku konvo di UiTM gak last 2 week...






4 komentar:

p-na mama oja berkata...

emm..grade uitm gak ek?? sama la kiter..heh!!

IdzaRis berkata...

hehheheeh..
kami laki bini made in UITM,adik beradik pun sama...
satu kapal.

羅志祥Little Pig berkata...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

周杰倫Jay berkata...

cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色