CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Disember, 2008

Hari Keluarga Hajjah Fatimah Hj. Ali









10 komentar:

MAMAMENCAH berkata...

Kulaan seberataan!

lama tak dengar words tu...

Emblem of Purity berkata...

errr...teluk rubiah tu kat mane? lemah betul geografi. tapi nak jugak amek geografi masa SPM.

IdzaRis berkata...

heheheh..
kat manjung...
kat perak...

atty's berkata...

salam ziarah...
selamat thn baru..smoga tahun 2009
membawa sinar bahagia buat idzaris &
family

eedany berkata...

Wah meriahnya sambutan hari keluarga uols.

Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009.

:)

cendawanintim berkata...

meriah sangat!

dilaOHdila berkata...

Selamat tahun baru....
wah ni meriah giller ni
atter mike ni orhang jawa ke? macam orhang perok ajer bunyi er erk (hehehhe)

ah lah tu kembang. betul lah tu

ryurisora berkata...

teringin nak ada hari keluarga macam ni. huhu. nak buat gak la 1 hari nanti.

zamrie berkata...

salam maal hijrah 1430, salam siber dan terima kasih singgah ke blog saya.

wahhh besarnya keluarga niii boleh buat famili day.... besttnya.

semoga kekal bahagia berkeluarga.... insyallah.

miezi berkata...

wah..happy nampaknya :)
selamat tahun baru~~