CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 November, 2008

Akhirnya....





tahniah untuk diri sendiri dan husband terchenta...

13 komentar:

MAMAMENCAH berkata...

Tahniah!!

IdzaRis berkata...

hahhaha..
aku rasa,aku tak gi lah ann oii...
aku nak tarik diri jer...
thn depan apply for scholarship dr JPA.

DarabDua berkata...

tahniah! bukan senang nk dpt peluang ni!

dasarhati berkata...

thanks dtg blog saya...tahniah gak dapat tawaran...alamak nak tarik diri lak ke? peluang ni datang bukan selalu...anyway, apa2pun keputusan anda, all the best! ;)

j or ji berkata...

my wife buat master kat UM jugak.dah nak habis..itupun kalau dia hantar thesis dia la.. :)

lakukan! berusahalahh!!!

Tanpa Nama berkata...

please drop by...
http://aussiegall.blogspot.com/

kasih berkata...

it takes lotsa courage utk sambung belajar sbnrnya...
hmm... dulu saya tak sampai ke hujung...
skrg cuba nak sambung balik...
tapi tatau la.. byk giler komitment ngan family yg melibatkan financial... :(

susu dalam botol berkata...

tahniah :)

miezi berkata...

tahniah juga :)

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

tahniah la dapat...yg aku ni dok tunggu tak dapat2 lagi...isk.

Nur a.k.a admansyah berkata...

Tahniah... dpt futher study! Master yea? brp thn tur...? full time ker... part-time?

Thanks drop @ 3A's Blog.

ibu_uwais_ameenah berkata...

congratulations - wife is

ryurisora berkata...

huhu..w/pun dah terlambat. tahniah! kita seuniversiti ni