CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Oktober, 2008

HAPPY DEEPAVALI

To all malaysian, especially those who celebrating deepavali "HAPPY DEEPAVALI TO ALL"...hehhee..aku mmg suka kalu ada cuti panjang cenggini..korang lak?

aku akan mula bercuti hari ini hingga 2hb Okt. 2008 kerana ada 3 kenduri kawen sepupu yg akan aku hadiri.penuh schedule beb.
hari bekerja,aku akan temankan abah ke hospital ipoh utk scan/xray pinggang utk masukkan besi...aku pun taktaulah..mak tak bagi,tp tgk gaya,abah cam nak boh je besi tu.it will cost about RM4000++ dan harapnya,kalu ok..abah blehla jalan semula cam org muda..hehheheehe...mudah2 an..ameenn...

ilman tak ke sekolah sepanjang seminggu depan.mesti liat macam lepat liat mase nak anto dia 3hb tu nanti.nangisla..muntahla..nak cium mamalah..byk je helah dia.

minggu dpn lepas bercuti (aku sorang je cuti,haris still keje), aku n haris akan g intebiu masters kat UiTM.aku takto lah,leh jawab ke dak tp aku dah prepare la sket2
soklan basic if they ask us pasai continuing studies in FLP module.harap2 berjaya ya...maklumla,'nak berbendang lebih luas'...


Note: sape tak pose syawal lagi?...sila rebut peluang yg masih ada.


till then wassalam.

4 komentar:

Erinsza berkata...

wah nak gi interbiu masters, wah seronoknyer & moga berjaya.

lankapo berkata...

wah ayat nak berbendang lebih luas tuhh...

sgt dlm maksudnya hehe

congrat2 semoga suksesss

kuIna Jentayutiara berkata...

selamat bercuti & sukces selalu

UmmiRosma berkata...

Salam mesra..

ooo..dah mula nak interview yea..tp kat Brunei baru pulak nak isi borang permohonan. I also will try my best luck for the MA in Science. Hope u and hubby will get through all the interview qns easily..amin..