CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Julai, 2008

lama tak update..


assalamaulaikum dan salam perpaduan semua...
lama betui kita tak jumpa ya?maklumlah..teman bercuti rehat lebih kurang 11 hari..tambah pulak 2 hari akibat sakit mata...huhuuhhu..memang moncah kata oghang peghok.
duduk di kampung,rasa cepat sgt masa berjalan..macam2 xtvt dibuat dan dan ada juga schedule yg tak sempat dijalankan..ilman apa lagi,bukan main sonok sebab takyah g taska.
kena pulak, musim buah di kg. doyan, maggih, rambutan belambak2 tak termasuk kedondong (amra), mangga (pelam)dan kelapa..tak menang tangan.sendawa dan kentut pun dah berbau buah...
alhamdulillah,Malaysia aman makmur.
nanti teman update gambo yer!!

11 komentar:

Cik Puan Kesum berkata...

wa...nk nangis la bukak blog ni...tetiba nampk buah ni..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

salam kenal tuan umah.

Cik Puan Kesum berkata...

camna nk ubah komen ni ke BM?

bonoriau berkata...

Makasih sudi mampir di bonoriaumall.blogspot.com ..kami akan loadkan koleksi jubah next week.

ummi zufayri berkata...

kg kat perak? kat mana?

gayour berkata...

bulat-bulat banyak durinya
bulat-bulat putih isinya
dibuka setengah mati
masuk mulut sedap sekali

bulat-bulat banyak rambutnya
bulat-bulat mekar isinya
dipicit pecah di tangan
masuk mulut sedap sekali

bulat-bulat hitam warnanya
bulat-bulat putih isinya
dibuka senang sekali
apa lagi masuk ke mulut

bulat-bulat memang bentuknya
bulat-bulat banyak gunanya
kalau ingin merasakannya
harus panjat tinggi sekali

Mak Su berkata...

kentut pun bau buah? wah... sungguh sopan gitewww

dugongsenyum berkata...

Banyak dusun orang tua kau, aku jadi adik ipar kau ya kak.


HAHAHAHAHA

cendawanintim berkata...

nak manggis tuh!

Beruang Madu berkata...

Errrr.... banyaknya buah.. buah duria kat mana yer? takder nampak pun

Beruang Madu berkata...

errr...dugong senyum tu banyak sungguh blog dia.. mana yg official punya yer...??

Wahidah berkata...

nice blog...tq 4 visitgn my blog..:)

pergh....terliur la tgk buah2 tmptatan ni.....tp tk leh mkn byk sgt kn.....