CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

04 April, 2008

Not in a good mood..

Assalamualaikum dan salam perpaduan untuk semua...
Nampak gayanya, aku seolah hilang fokus sepanjang hujung minggu yang lepas dan minggu ni kerana:
1. Aiyak..mood instability lah..
2. Sudah berturut 5 minggu utk weekends aku tak dapat berehat (aktiviti PNM,duty Kaunter).
3. Terlalu berfikir tentang suatu isu (e.g Sufiah)... Penat dan malunya Islam!
4. Rasa macam otak dah penuh..nak rilex jap!
5. Ilman selsema, batuk..Haris lak terkepit pintu..
6. Pengarah carik aku, bincang itu ini (maklumlah Ketua Bahagian Pinjaman takder)..penyanyi Lyn (IKIM) pun keep on asking me pasal promotion album dia di PNM. penin lah!!!
7. Duty Pesta Buku lak kat PWTC ari Isnin & Jumaat depan.sampai mlm yo..
8. Tak bleh concentrate tgk BELLA- TV3 sbb Ilman selalu ganggu..
9. Nak gi carboot sale kat stadium Shah alam tp tak boleh,ade hal
10. Nak balik rumah, mau tido!


ada sesapa bleh bagi suggestion utk redakan stress???