CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Februari, 2008

Budak baru belajar




Hari ini, baru aku tersedar..dunia dah lansung tiada sempadan..masing-masing berlumba mengejar kemajuan...

Untuk maju, hari ini aku melangkah setapak ke depan dengan memulakan blog aku sendiri.

Harapan aku, aku berjaya maintain blog ni seperti juga fp anak aku yang sering digodek dek husband dan aku sendiri : http://zidnilman.fotopages.com/ supaya sentiasa update walaupun tak selalu...




5 komentar:

awein berkata...

tahniah iza ada ga masa hg nk buat blog sendiri no..aku nk wat gak la...hehehhe nk masukkan info tentang penyusuan.

Tanpa Nama berkata...

yooo..bagus gak wien. aku pun teringin gaklah.dah lame gak aku tak tulis diari so zmn serbe moden ni boleh lah aku berjinak2 dgn pembuatan blog ni.emmm...intro ko best gak za.teruskan.insyallah kt boleh berkongsi pengalaman, idea n mcm2 lg. intan

nonvespa berkata...

satu usaha yg tersgt murni ... tp jgn lupa update .. jgn dibiarkan berhabuk dah le he he

.:Mama & Aisyah:. berkata...

Hi Ija,
YESS bertambah geng2 bloggers aku. Hehe... update frequently ehh...:)
BTW, urs have been linked to mine :)

lanterahidup berkata...

hai ija, faeeza (pekja SERATA) here. baru jer bukak emel dan baca emel ija. nice photopage and blog page u have. feel free to visit mine at lanterahidup@blogspot.com bolehlah kita kongsi mengongsi dan saling tukar menukar ilmu yer.