CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

09 Mac, 2010

Thinking out of the box..



26 Februari, 2010

Sambutan Keputeraan Nabi Muhammad S.A.W



Moga kita bersama beroleh syafaat dari Baginda nanti..

22 Februari, 2010

Entry halai balai (janji update)

ABG ILMAN WITH HIS PEBERET BAJU



THANKS TO MY SIL..MAHEI NI,TAK MAMPU AKU..


BAJU YG AKU REMBAT TADI.TAH APA MIMPI AKU TETIBE JE RINGAN KAKI GI BUTIK TU..


DUA BERADIK YG MENCERIAKAN HIDUP KAMI..

09 Februari, 2010

campur- campur..


20 Januari, 2010

Abang Ilman go to school...



20 November, 2009

akhirnya....

Alhamdulillah,aku telah selamat melahirkan seorang puteri,
Khalisah Nur Ilhani binti Haris pada 16 Nov. 2009 (Isnin)jam 1.31 petang@ Hospital Teluk Intan dgn berat 2.46kg.

insyaallah,aku berpantang di kampung dgn jayanya.

gambar akan diupload kemudian ya..lambat beno nak nunggunya...

13 November, 2009

gaya juara dunia

hehhe...
sebelum aku bercuti,layanlah gambar ahli KMK PNM yg berjaya menjadi johan dan mewakili PNM ke pertandingan KMK peringkat kementerian..


dengan tajuk....

kesukaran mengesan bahan monograf di rak terbuka Malaysiana melalui pencarian dari OPAC.




08 November, 2009

detik menghitung hari...

sedar tak sedar,udah nak masuk 38w aku dan usia kandungan ni..
macam2 dugaan,pengalaman dan rintangan yg adakalanya mmg menguji kesabaran,ketabahan serta keimanan kita sebagai manusia..

kali ni,aku rasa sedikit messy mengatur schedule sebab kna sesuaikan appointment HKL dan klinik..kengkadang,dlm 1 hari,2,2 tempat aku kna gi..tu tak masuk appointment keloid aku,klinik plastic surgery...ohhh...

aku akan mula bercuti bermula 13hb hinggalah ke tarikh edd aku pada 24/25hb sebelum raya tu..dan,yg paling pasti,aku tak mungkin bisa menikmati sup daging,sup ekor,lemang,lemang dan sebagainya sewaktu berpantang...

disaat2 begini,aku sering mohon agar dipermudahkan segala2nya.harapan aku juga, moga kami (ibu & bakal anak) dikurniakan kesejahteraan dan kesihatan utk menempuh hari2 mendatang.

kepada kawan2,aku menyusun 10 jari..mohon ampun dan maap sekiranya ada perkataan dan perbuatan yg telah menyinggung persaan kalian sewaktu kita bersama,tak kiralah sama ada aku sedari ataupun tak..

09 Oktober, 2009

gambo terbaru aku

heheh..tak sangka,udah nak masuk 9 bulan kandungan aku rupanya...
teng..teng..teng..
presenting myself!!!


04 Oktober, 2009

entry raya...

hehhehe..
sibuk nya...
balik2 opis,kerja mmg menimbun,sama juga dgn invitation utk open house.

mana yg sempat kami pegi,memandangkan di usia kandungan 8 bulan aku masih duty kaunter utk weekend.mmg tak larat tapi apa nak buat kan..

tgk jelah gambo mase raya kami yg tak seberapa.mak buyung sangat malas nk inteprem dan snap bebanyak photo.



03 September, 2009

update gambo kek besday



kawan2,
kek coklat yg sedap giles..jgn lupa klik kat:
http://kekcoklat-naz.blogspot.com

27 Ogos, 2009

Haris@30y


Esok,28 Ogos 2009..genap 30 tahun ulangtahun kelahiran husband aku.kek yg ditempah blom sampai so nanti bila dah ada aku snap gambonya.
Abang,dengan penuh rasa kasih sayang: saya, Ilman dan baby tecik mengucapkan selamat panjang umur, murah rezki dan moga ditetapkan iman selalu.kita celebrate kat kampungkan?heheheh...